Levering av brennbart materiale til St.Hansbålet

baal223. juni blir det tradisjonen tro St.Hansfeiring på Skogly for store og små. Det gleder vi oss til, og ønsker at dere leverer brennbart materiale til bålet så det blir et stort og fint bål til kvelden.

De senere årene har vi dessverre opplevd at det har blitt levert mye ikke-brennbart materiale til St.Hansbålet. Vi har derfor blitt nødt til å ha mer kontroll på hva som blir levert. Derfor settes det opp følgende tider da det er åpent for å levere brennbart materiale. Ikke-brennbart materiale vil bli avvist.

Levering av brennbart materiale til St.Hansbålet, på Skogly:

  • tirsdag 9. juni kl. 18-22
  • torsdag 11. juni kl. 18-22
  • tirsdag 16. juni kl. 18-22
  • torsdag 18. juni kl. 18-22
Please follow and like us:

Bli med å gjøre Ringvål klar for sommeren

Våren har kommet og vi ønsker deg velkommen til å bli med og bidra til et rent og ryddig nærmiljø, samt å forbedre tilkomsten til Hestsjøen for våre barn og andre.

Ta med familien og naboen og bli med:

Torsdag 7. mai kl. 18-­20: Ruskenaksjon
Vi rydder søppel i veikantene. Møt opp på Skogly. Søppelsekker og hansker fås ved oppmøte, i tillegg til saft, kaffe, kjeks og hyggelig sosialt samvær.

Lørdag 30. mai kl. 10 og utover (grilling kl. 1600): Vedlikehold av Hestsjøstien
Det er to år siden Hestsjøstien på nord-­‐vestsiden av Hestsjøen ble laget. Den har blitt svært populær og det er nå på tide å fylle på med en ny runde grus. Ta med rake og/eller krafse. Det vil være folk i sving fra kl. 10 og utover, så kom når det passer og så lenge det passer. Kl. 1600 tenner vi griller, så ta gjerne med grillmat og legg middagen til Hestsjøen denne lørdagen.

Please follow and like us: