St.Hans på Skogly 2016

20150623_180847

Ta med familien, naboen, venner og kjente og bli med på den årlige og populære St.Hansfeiringen på Skogly

Tirsdag 23. juni fra kl. 1730 og utover 

Bålet tennes, grillene fyres opp, det blir lek og moro. Ta med den maten og drikken du selv ønsker; kake og kaffe serveres på arrangementet. Det er en del bord og benker på Skogly, men det kan være lurt å ta med egen stol hvis du har.

Dersom noen ønsker å bidra med leker, kaker, musikk eller annet er det kjempegøy! Send en e-post til postmaster@ringvaal.no.

Velkommen – vi gleder oss ?

20150623_191618

20150623_184611

Please follow and like us:

Få informasjon fra velforeninga på e-post

e-postInformasjon fra Ringvålgrendas velforening informeres som regel om på lapper hengt opp på postkassestativ, på hjemmesida og på facebooksida. Det er likevel ikke alle informasjonen rekker ut til til enhver tid. Det har derfor kommet forslag om å opprette en e-postliste for de som ønsker å få informasjon fra velforeninga tilsendt pr. e-post.

Hvordan melde seg på e-postlista

Vi synes det var en god ide og ønsker å tilby folk som ønsker informasjon pr. e-post å få det. Det gjør du ved å sende en mail til postmaster@ringvaal.no og skrive at du ønsker å stå på e-postlista.

Det er begrenset med informasjon så man trenger ikke å være redd for å få fylt opp inboksen sin, og det er fullt mulig å melde seg av lista ved å sende e-post til samme adresse og gi beskjed om det.

 

Please follow and like us:

Levering av brennbart materiale til St.Hansbål

baalTorsdag 23. juni blir det tradisjonen tro St.Hansfeiring på Skogly for store og små. Det gleder vi oss til, og ønsker at dere leverer brennbart materiale til bålet så det blir et stort og fint bål til kvelden.

De senere årene har vi dessverre opplevd at det har blitt levert mye ikke-brennbart materiale til St.Hansbålet. Vi har derfor blitt nødt til å ha mer kontroll på hva som blir levert. I fjor hadde vi “åpent” fire kvelder i forkant av St.Hans for levering av brennbart materiale til bålet. Selv om det er forståelig at det er enklere for folk å levere materiale når det passer erfarte vi at vi i fjor hadde en mye bedre kontroll på at bålet på St.Hans brant rent – noe vi jo alle ønsker. Vi vil derfor gjenta dette i år.

Derfor settes det opp følgende tider da det er åpent for å levere brennbart materiale.

Levering av brennbart materiale til St.Hansbålet, på Skogly:

  • tirsdag 7. juni kl. 18-22
  • torsdag 9. juni kl. 18-22
  • tirsdag 14. juni kl. 18-22
  • torsdag 16. juni kl. 18-22

Det vil dessverre ikke være mulig å få levert utenom disse åpningstidene, da må det heller leveres på Heggstadmoen.

Please follow and like us: