Levering av brennbart materiale til St.Hansbål – 2017

Fredag 23. juni blir det tradisjonen tro St.Hansfeiring på Skogly for store og små. Det gleder vi oss til, og ønsker at dere leverer brennbart materiale til bålet så det blir et stort og fint bål til kvelden.

De senere årene har vi dessverre opplevd at det har blitt levert mye ikke-brennbart materiale til St.Hansbålet. Vi har derfor blitt nødt til å ha mer kontroll på hva som blir levert. Selv om det er forståelig at det er enklere for folk å levere materiale når det passer erfarte vi at vi i fjor hadde en mye bedre kontroll på at bålet på St.Hans brant rent – noe vi jo alle ønsker. Vi vil derfor gjenta dette i år også.

Derfor settes det opp følgende tider da det er åpent for å levere brennbart materiale.

Levering av brennbart materiale til St.Hansbålet, på Skogly:

  • fredag 9. juni kl. 18-22
  • tirsdag 13. juni kl. 18-22
  • fredag 16. juni kl. 18-22
  • tirsdag 20. juni kl. 18-22

Det vil dessverre ikke være mulig å få levert utenom disse åpningstidene, da må det heller leveres på Heggstadmoen.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *